dinsdag 27 juni 2017

Droom je al lange tijd? Om (net als wij) ook ooit eens een zeilreis te maken. Of een voetreis naar Santiago de Compostella. Een Bed&Breakfast starten in Frankrijk. De bankwereld verlaten en leraar worden. Een camping overnemen in Limburg. Een internetbedrijf opstarten. Dat oude huisje aan de dorpsrand kopen. Een drijvend cafeetje beginnen op Sint Maarten. Met een camper door Zuid-Amerika trekken. Vrijwilliger worden bij het Rode Kruis.

Iedere keer dat je er aan denkt, of over leest, of misschien iemand tegenkomt die wel zijn droom waarmaakt, dan bekruipt je weer dat zelfde gevoel... 'Dat zou ik ook wel willen, maar ja ...' 

Herken je dat gevoel? Mooi! Dan helpen wij je graag. Wij weten uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om alle zekerheden die je nu hebt in je comfortabele leven los te laten en te verruilen voor het onbekende, onzekere. Maar wij hebben ook ervaren hoe fantastisch het is om je droom te realiseren. En hoeveel meer het je brengt dan die droom alleen, als je die stap durft te zetten. Meer dan je nu kunt bedenken. Het gevoel dat je de wereld aankuntDat geweldige gevoel gunnen we jouw ook. Je droom verwezenlijken.

WE HELPEN JE GRAAG PERSOONLIJK
Speciaal daarom startten wij Project Dream. Om jou te helpen om je droom te verwezenlijken en je te helpen belemmeringen opzij te zetten. Je droom scherp te krijgen. Maar ook praktische zaken als financiën op orde te krijgen. 

Persoonlijke aandacht die tot uiting komt in een specifieke invulling van de coaching, afgestemd op de persoon en de persoonlijke wensen en doelen. Op basis van wat jou bezighoudt. Iedere droom is specifiek. Iedere persoon is specifiek.

Misschien dat je samen met je partner of een vriend, vriendin, collega of -you name it- je (gezamenlijke) droom wilt ontwikkelen. Dan is het ontzettend leuk en nuttig, om gezamenlijk het coachingstraject te doorlopen. Je krijgt dan niet alleen inzicht in wat jouw weerhoudt om je droom te realiseren, maar ook wat je partner weerhoudt. En kunt elkaar helpen om die belemmeringen te doorbreken.

PROCES
We starten met een intakegesprek. Daarin bespreken we jouw droom en tasten al even kort jouw belemmeringen af. Op basis van dat gesprek kunnen we vaststellen of Project Dream voor jou de juiste weg is om je doelen te bereiken*. 

Afhankelijk van je droom en belemmeringen zullen er meerdere gesprekken volgen. Verder geven we je opdrachten die je tussen de gesprekken uitvoert. Die opdrachten geven je inzicht in jouw eigen situatie en belemmeringen en maken je droom scherp en concreet. 

*) Wij werken in een breed netwerk van coaches. Als jij of wij het idee hebben dat een ander coachingstraject voor jou effectiever is, dan kunnen wij je in verbinding brengen met andere coaches.

INTERESSE / MEER INFORMATIE

Op deze website vindt je informatie over wat we voor je kunnen betekenen. Qua persoonlijke coaching, maar ook de begeleiding van groepen professionals, lezingen en ... Zie de tabbladen boven aan het scherm.

De website is nog in ontwikkeling. We hopen binnenkort meer aanvullingen te doen. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties, die ontvangen we graag op sy.antares@yahoo.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten